samsung

Епични снимки и видеоклипове – денем и нощем със серията Samsung Galaxy S22

Тази статия е със спонсорирано съдържание.

С Galaxy S22 Ultra потребителите могат да заснемат кадри, достойни за публикуване в социалните мрежи, още на мига – при всякакви условия на осветеност. Разширените функции за Nightography са налични за цялото семейство устройства S22. Те позволяват заснемането на ясни видеоклипове както с предната, така и със задната камера, независимо дали видеото се прави през деня или през нощта. Galaxy S22 Ultra е изграден с 2.4um пикселен сензор – най-големият пикселен сензор на Samsung досега, позволяващ на обективите на камерата да улавят повече светлина и данни, оптимизирайки светлината и детайлите на видеоклиповете. Усъвършенстваният Super Clear Glass обектив на Galaxy S22 Ultra помага да се правят по-гладки и по-ясни нощни видеоклипове без отблясъци. Автоматичното кадриране на видеото гарантира, че камерата винаги заснема точно този, когото искаш, независимо дали това е един човек или десет.

С възможностите за приближаване, които ще те доближат 100 пъти по-близо до действието или обекта, камерата на Galaxy S22 Ultra е не само най-мощната на Samsung, но е и най-умната. Снабден с нови AI функции в портретен режим, Galaxy S22 Ultra е създаден, за да направи всяка снимка да изглежда професионална. Благодарение на възможностите на интелигентната камера на S22 Ultra устройството достига върхове в „свръхтежката категория“ - така снимките и видеоклиповете винаги са зашеметяващи, независимо от осветлението.

Galaxy S22 и S22+ са оборудвани с най-новата AI технология на Samsung, благодарение на която снимките са на още по-високо ниво. Лесно е да се правят перфектни снимки в портретен режим с новата AI стерео карта за дълбочина - обектите изглеждат по-добре от всякога, като дори и най-малките детайли са отчетливи и ясни благодарение на усъвършенствания AI алгоритъм. Същият е и подходът при домашните любимци: новият портретен режим на Galaxy S22 и S22+ предотвратява козината на домашните любимци да изглежда размазано. Така потребителите винаги получават най-добрия кадър на домашния си любимец.